cz sk pl eng 
login   password   

Posilujte imunitu Biostimulem

20. 4. 2021

 - IMUNITU celé Vaší rodiny POSÍLÍTE bez chemie, a to organizmu přirozeným a neinvazivním způsobem, pomocí červeného polarizovaného světla biolamp BIOSTIMUL, metodou Fotonyx ...

Již dlouho očekávané jaro je snad konečně tady. Letos si dalo opravdu na čas a nebýt zpěvu ptáků, tak podle ranních teplot bychom to ani neřekli. Po ránu 2 stupně, odpoledne 15, raději si svléknout teplou bundu, nebo ráno vyrazit rovnou bez ní? Takové teplotní výkyvy si dokáží s naším organismem nepěkně pohrát, navíc když může být po dlouhé zimě s nedostatkem sluníčka už značně oslabený.

I v jarním období, v důsledku oslabené imunity, čelíme častým rýmám a nachlazení, jsme náchylní na různé infekce, virová či bakteriální onemocnění, trpíme bolestmi hlavy, kloubů, různými kožními problémy, celkově jsme unavení a bez energie.

Je potřeba posílit imunitu organismu. Z reklam na nás sice volají různé tabletky, léky, vakcíny či vitaminové přípravky. ALE JDE TO I BEZ CHEMIE - což je ta nejšetrnější cesta pro náš organismus - pomocí červeného polarizovaného světla Biolamp Biostimul, které přirozeně aktivuje samoléčebný potenciál organizmu. Při pravidelných aplikacích na příslušná místa Biostimul posiluje imunitu, odstraňuje bolest, protože má biostimulační, analgetické a protizánětlivé účinky.

Každé onemocnění se dotýká celých rodin, zvláště, když onemocní dítko pracující maminky, která pak svojí ratolest místo do školky či školy vede k dětskému lékaři a svému zaměstnavateli, nemá-li k dispozici babičku, musí ohlásit pracovní neschopnost.


Biolampy Biostimul jsou s úspěchem používané v rámci jedinečného celoevropského projektu „Zdravá škôlka“ při posilování imunity dětí předškolního věku.






© Copyright 2003 Biotherapy, s.r.o. All Rights Reserved.